top of page
gynge grin.jpg

Zensro retreats

I samarbejde med Zensro.dk har jeg den glæde at kunne annoncere flere yoga retreats i Danmark - nærmere bestemt i Løgstør. 

Zensro er Linda Charning, passioneret yogini og formidler som er tilstede som værtinde på de forskellige retreats. Det betyder hun er den, der står for at det hele kører så jeg som underviser kan koncentrere mig om det, jeg er bedst til! 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Yoga som terapeutisk redskab

Yoga kommer da det engelske ord “to yoke” det betyder at forene. Yoga drejer sig om at synkronisere krop, åndedræt og bevægelse så du får en anden opmærksomhed omkring dit væsen. 

Når man lever med et kronisk potentiale – kronisk smerte, diskusprolaps, gigt eller som hjertepatient – så er du anderledes bygget! Hele din dag går med at din krop finder veje hvor du kan bevæge dig på, uden at du mærker dit potentiale, altså der hvor du har smerter. Det betyder at dit smerteniveau er anderledes! 

En stor del af in energi flyder konstant ind i “hvordan kan jeg gøre det her uden at jeg får endnu mere smerte?” og en stor del af din energi går til din daglige selvopholdelse. Det betyder at du har – af en given mængde energi – mindre tilbage til resten af din hverdag.

En yoga terapeutisk yoga time er et syn på hver enkelt deltager med de potentialer og arbejdsområder der er, og så arbejder Fleur sig gennem øvelser som du kan lave med forskellige muligheder for netop din krop, altid med sætningen for øje: “hvor er du? Og hvor vil du hen?”

Du kan booke din plads lige HER https://zensro.dk/retreat/efteraarsdage-1/ og jeg glæder mig til at se dig!

Zensro 

Vil du vide mere, så klik her https://zensro.dk/

+45 52121111

bottom of page