Do you have any further questions or do you want to book a session, please feel free to contact me either here or via Facebook. 

Get In Touch

yogahjerte workshop Viborg

Hverdagen med yoga og meditation

LØRDAG 16.5.2020

9-13

Søndermølle Kursuscenter

Vinkelvej 40, 8800 Viborg

Pris: 500 kr

 

Vi mødes en dejlig lørdag formiddag for at gøre gavn af en helt ny og ubrugt weekend. Først laver vi Moving Meditation, en form for yoga jeg har udviklet med udgangspunkt i min egen yoga-praksis gennem mange år.

 

Jeg har selv mange skavanker og potentialer som til stadighed er områder, jeg kan forbedre. Mange af de gængse asanas (yogaøvelser) er tilpassede til folk med kroniske smerter, belastede knæ og andet; det er endda muligt at lave dem på en stol, hvis du har svært ved at komme og og ned på din yogamåtte!

Hvad deltagere på workshoppen siger;

"Sol, Varme, Viborg og Yoga er fra nu af en af mine fineste oplevelser, fordi Fleur Adams er en fantastisk kursusleder som giver masser af inspiration og formidler sine kundskaber på varm og åbenhjertet vis. Jeg er nødt til at sige, at enhver, som har med yoga at gøre skal opleve en af hendes workshops.
Mange gange tak Fleur"

"Masser af gode råd til din hverdag!"


“Tak for en dejlig og inspirerende formiddag i smukke omgivelser på Søndermølle.
Jeg kom som forholdsvis uerfaren i yoga, andre havde stor erfaring, men i Fleurs yogaunivers er der plads til alle. Hun guider kyndigt og behageligt gennem øvelserne og deler ud af sin viden om samspillet mellem krop og yoga.
Fleur er åben, empatisk og interesseret i sine medmennesker.
Jeg tog derfra med en skøn følelse i kroppen og en stor lyst til at fordybe mig mere i yogaens forunderlige verden.
Næste seance hos Fleur er allerede booket.
Kærlig hilsen Yoga-novicen”

__-----